• Főoldal
  • Criterion Collection

    Szerző: dudicsek 2010.07.14. 09:59 ( szólj hozzá )
    Címkék: horror ázsiai vér gödör rossz collection bad seed criterion

    Ha nagy leszek, a Criterionnál akarok dolgozni. Nem ismerem az ott lévő embereket, de máris rajongok értük.

    www.criterion.com

    Asszem két fimem van criterionos, japán Gödör(?) meg hm még valami, talán a Bad Seed. Fantasztikus mind a kettő, a Bad Seed párbeszédeit ismételgetve javítom az angolomat. :D Gyönyörűen beszélnek benne. Persze nem ez a legfőbb erénye, manapság eléggé furinak tűnhet az a film, de ha az ember belehelyezi magát abba a korba (itt a filmtörténeti közegre gondolok), akkor nagyon jól szórakozhat rajta. Túláradó gesztusok, zavaróan tökéletes díszletház, ilyesmit értek furi alatt. Sztori: Egy kislány kicsit nagyravágyó, önző, gonosz benne, az anyukája meg nagyon szenved ettől. Az összes szereplő marha jól nyomja.

    A Gödör meg szerintem az egyik legklasszabb főcímmel rendelkezik az ijesztő filmek közül. Frászt kaptam tőle: látjuk a nádast, csak a hátborzongató suhogást halljuk aztán egyszercsak NYEEEEEEE zenekar és szinte berobban az arcunkba a japán cím. Tényleg a plafonon kötöttem ki tőle. Persze ehhez az kell, hogy kapásból tisztelettel belemerüljünk, a főcímnél ez azért még nehéz. Meg mondjuk félrészeg popcornozó haverokkal is :D

    A bejegyzés trackback címe:

    https://szeretemafilmet.blog.hu/api/trackback/id/tr192150813

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.

    tömeg film művészet ?!

    Kapja be a sznob kultúrember meg a csámcsogó plázamozis. Én szeretem a filmet, nézek, amit akarok, tetszik, ami jó.

    Friss topikok

    • Zsoca87: Szia! Nézz rá a mi blogunkra is: :) kilencesterv.blog.hu/ (2010.06.07. 10:26) Ihaj!

    Linkblog

    Archívum

    Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.
    süti beállítások módosítása